ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ …

Το πρώτο ηλιακό έγκαυμα στο τριχωτό.
Οι υπερβολικά πολλές τρίχες στην πετσέτα μετά την άθληση.
Μια παλιά φωτογραφία όπου δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας.

Phytolium+

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΑΔΙΑ

Τα Εργαστήρια PHYTOSOLBA έχουν αναπτύξει μια νέα φόρμουλα με  93% συστατικά φυσικής προέλευσης, που αποτρέπει την τριχόπτωση, χάρη στη συνέργεια ενεργών συστατικών: Εκχύλισμα Shiitake – 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας – και Βιταμίνη B3.

Κλινικά αποτελέσματα: Μείωση καθημερινής τριχόπτωσης: 89%
Ενισχυμένη δομή μαλλιών και αύξηση της διαμέτρου της τρίχας*.

* Κλινική μελέτη με 76 άνδρες με αλωπεκία – εφαρμογή κάθε δεύτερη μέρα για 3 μήνες - % ικανοποίησης

ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ
η ανδρική Τριχόπτωση

Τι είναι

Η χρόνια τριχόπτωση στην περιοχή των κροτάφων και στην κορυφή του κρανίου, η οποία οφείλεται σε γενετική προδιάθεση και επιδεινώνεται από εξωγενείς παράγοντες. 

Ο κύριος παράγοντας, οι ορμόνες

Η τεστοστερόνη που αποδομείται από το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάση μετατρέπεται σε DHT. Όταν αυτό το παράγωγο της τεστοστερόνης υπερεκκρίνεται προκαλεί σμίκρυνση του θύλακα: η διάμετρος της τρίχας μειώνεται, τα μαλλιά αραιώνουν.

Εξωγενείς παράγοντες

Η μη ισορροπημένη διατροφή, το στρες, το κάπνισμα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και η έλλειψη ύπνου μπορούν να εντείνουν το πρόβλημα . Οι παράγοντες αυτοί εντείνουν την ορμονική προδιάθεση και οδηγούν σε: μικρο-φλεγμονές, οξειδωτικό στρες, κακή κυκλοφορία αίματος και πρόωρη γήρανση.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ 76 ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑ
Απόλυτη προστασία του τριχωτού

84% των μαλλιών σε φάση ανάπτυξης (1)

Μείωση καθημερινής τριχόπτωσης: 89% (2)
Πιο δυνατά μαλλιά
Αύξηση διαμέτρου της τρίχας.

74% πιο ανθεκτικά μαλλιά (2)

ΠΡΙΝ - τριχωτό χωρίς θεραπεία*
ΜΕΤΑ - 3 μήνες με χρήση θεραπείας*
ΜΕΤΑ - 4 μήνες με χρήση θεραπείας*

(1) Εργαστηριακές μετρήσεις (2) % ικανοποίησης
* Κλινική μελέτη σε 76 άνδρες με αλωπεκία - εφαρμογή κάθε δεύτερη μέρα για 4 μήνες - μακροσκοπικές φωτογραφίες του τριχωτού

ΜΙΑ 93% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Η θεραπεία κατά της τριχόπτωσης για τους άνδρες: το μοναδικό δίδυμο ενεργών συστατικών ενάντια στην πρόωρη γήρανση του τριχωτού.

Βιταμίνη B3:
booster ενέργειας

Αυτή n βασική βιταμίνη της αναπνευστικής αλυσίδας, είναι η δεύτερη πιο σημαντική ως προς την επάρκεια στον οργανισμό, όμως δεν αποθηκεύεται. Σε δυνδυασμό με το εκχύλισμα shiitake αυξάνει τη δράση της κατά της τριχόπτωσης. Ενισχύει τον δερματικό φραγμό και την παραγωγή του κολλαγόνου,  κάνοντας πιο ευνοϊκό το περιβάλλον του τριχωτού για την ανάπτυξη των μαλλιών.

+

Το εκχύλισμα Shiitake:
διπλή δράση ενάντια στην τριχόπτωση

Αυτό το μανιτάρι, γνωστό ως το « ελιξίριο της μακροζωίας », χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική γιατί διαθέτει υψηλή συγκέντρωση ευεργετικών θρεπτικών συστατικών, γνωστά για την προστασία του

ανοσοποιητικού συστήματος. Tα Εργαστήρια Phytosolba έχουν αναδείξει τη ρόλο του κατά της τριχόπτωσης, χάρη στη διπλή αντιοξειδωτική του δράση.
2 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ
ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ

Με εκχύλισμα Shiitake και Δενδρολίβανου, η 82% φυσικής προέλευσης σύνθεση καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής χωρίς ερεθισμούς (ναι, ακόμη και καθημερινά) με πολύ απαλά, βιοδιασπώμενα επιφανειοδραστικά συστατικά με βάση την καρύδα. Η λεπτόρρευστη ημιδιαφανής υφή του μετατρέπεται σε απαλό αφρό με το μασάζ. Το αναζωογονητικό δροσερό του αποτέλεσμα τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και το προετοιμάζει τέλεια για τη θεραπεία PHYTOLIUM + Αγωγή κατά της τριχόπτωσης.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΓΩΓΗΣ PHYTO

Εφαρμόζετε σε νωπό τριχωτό. Κάνετε απαλό μασάζ. Αφήνετε για 2 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζετε. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ

H σύνθεση με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, επικεντρώνεται στην καρδιά του προβλήματος και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του βολβού και αυξάνει την ανθεκτικότητά του στο οξειδωτικό στρες, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη μικροκυκλοφορία για βέλτιστη πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών από τη ρίζα, χωρίς να επιτίθεται στο pH του τριχωτού, χάρη στο εκχύλισμα Shiitake και στη βιταμίνη B3

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΓΩΓΗΣ PHYTO

Η λεπτόρρευστη υφή του με το τονωτικό αποτέλεσμα δροσιάς εφαρμόζεται μέρα παρά μέρα κατά τμήματα σε όλο το τριχωτό, ενώ είναι στεγνό ή υγρό. Μία διαβάθμιση είναι αρκετή: η υφή δεν είναι λιπαρή, δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα με μασάζ. Δεν ξεβγάζεται. Προτείνεται αγωγή 3 μηνών για ορατή αποτελεσματικότητα.!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Το bonus? Μια πρακτική και on-the-go συσκευασία

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ = 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ