Ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν ...

Γιατί
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
να είναι
μια

bad hair
 day;
   


 *a bad hair day

PhytoDefrisant

Η ΣΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ίσια, κυματτιστά, σγουρά, λεπτά ή πυκνά, ανεξάρτητα από τον τύπο τους, τα ατίθασα μαλλιά είναι αφυδατωμένα και πορώδη, κι αυτό τα κάνει εξαιρετικά ευαίσθητα στην υγρασία. Για να μην ξοδεύουν ατελείωτες ώρες στο styling καθημερινά,οι γυναίκες διαθέτουν πλέον ένα μυστικό "όπλο": PHYTODEFRISANT, η σειρά ενάντια στο φριζάρισμα που λειαίνει, θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία.

Μία σειρά με έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

ΤΑ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!
Δράση ενάντια
στο φριζάρισμα
72 ώρες*
Προστασία έως και
    80% *
από την υγρασία.


*Δοκιμή με τη χρήση της ολοκληρωμένης σειράς PHYTODEFRISANT.

1 ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ + 2 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
= 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΘΑΣΕΥΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ!

Shampooing
Anti-Frizz Σαμπουάν

Σαμπουάν με βάση από έλαια που θρέφει και
τιθασεύει φυσικά τα μαλλιά που φριζάρουν.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Anti-frizz
Θερμοπροστατευτικό balm

Ο σύμμαχος σας για
επαγγελματικό blow-dry στο σπίτι!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Anti-Frizz
Φροντίδα περιποίησης

Η πρώτη φροντίδα ενάντια
στο φριζάρισμα που μπορείς
να έχεις συνέχεια μαζί σου

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΤΙΘΑΣΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Η Anti-Frizz
Φροντίδα περιποίησης
Η πρώτη φροντίδα ενάντια στο φριζάρισμα
που μπορείς να έχεις συνέχεια μαζί σου.

Μετά το γυμναστήριο ή όταν η ατμόσφαιρα είναι υγρή, αυτή η φροντίδα περιποίησης τιθασεύει και λειαίνει τα μαλλιά καθημερινά. Η βούρτσα ακριβείας επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή ενός gel με αόρατο τελείωμα που λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από το φριζάρισμα, την υγρασία και τον στατικό ηλεκτρισμό.

Άμεσα αποτελέσματα:
• 2 φορές λιγότερο φριζάρισμα από την πρώτη χρήση*.
•Τέλεια λείανση, καλοσχηματισμένο hairstyle.
•Ελαστικότητα και λάμψη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ*Μελέτη που διενεργήθηκε σε 11 εθελοντές - Εφαρμογή της Anti-frizz Φροντίδας περιποίησης.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!

Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 98% ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ


Έλαιο Κουκούι


Έλαιο Κουκούι

Οι σπόροι αυτού του φαρμακευτικού φυτού από τη Χαβάη, πλούσιοι σε ωμέγα 3, 6 και 9, συμπιέζονται για να παραχθεί ένα ξηρό, ελαφρύ και εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο, το οποίο ενδυναμώνει το περιτρίχιο προκειμένου να μειωθούν: το πορώδες και η υγροσκοπικότητα της τρίχας.


Ροδόφυτα


Ροδόφυτα

Aναδομητικά και ενυδατικά φύκη που εγχέονται σε θεραπευτικό κόμμι από Tάρα. Eνεργά συστατικά που σχηματίζουν ένα φιλμ γύρω από την τρίχα που θωρακίζει από την υγρασία και προστατεύει από το φριζάρισμα.


Πρωτεΐνες Κινόα


Πρωτεΐνες Κινόα

Οι σπόροι αυτού του φυτού, το οποίο είναι αυτοφυές στις Άνδεις, υφίστανται ζύμωση και διαχωρίζονται με διήθηση ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη περιεκτικότητα σε αμινοξέα. Στη συνέχεια, οι πρωτεΐνες αυτές γεμίζουν τα κενά του περιτριχίου που έχει υποστεί βλάβη, κάνοντας την τρίχα λιγότερο πορώδη και επιβραδύνοντας τη διείσδυση της υγρασίας


Κόμμι Γκουάρ


Κόμμι Γκουάρ

Oι σπόροι αυτού του φυτού, που προέρχεται από τη δυτική Ινδία και το ανατολικό Πακιστάν, χρησιμοποιούνται στην Αγιουβερδική ιατρική για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους. Πλούσιοι σε σάκχαρα, σχηματίζουν ένα καλυπτικό φιλμ που προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία προκειμένου να διατηρείται το styling.


Aloe vera


Aloe vera

Φυτικό εκχύλισμα πλούσιο σε βλεννώδη, φυσικά πολυμερή που «παγιδεύουν» το νερό, το οποίο ενυδατώνει εντατικά τα μαλλιά για να μειώνεται η υγροσκοπικότητα.


Εκχύλισμα Μολόχας


Εκχύλισμα Μολόχας

Γνωστή εδώ και πολλά χρόνια για τις μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, η μολόχα έχει ρίζες πλούσιες σε βλεννώδη, που καθιστούν το εκχύλισμά της ένα σημαντικό συστατικό για τη PHYTO. Τα φυσικά αυτά πολυμερή παγιδεύουν τα μόρια του νερού στη σύνθεση και ενυδατώνουν την τρίχα, μειώνοντας την υγροσκοπικότητά της.


Φυτικό Σύμπλοκο Ισιώματος


Φυτικό Σύμπλοκο Ισιώματος

Ένας συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων Φέρουλας, Φασκόμηλου, Χρένου και Χαμομηλιού ενυδατώνει, λειαίνει και κάνει απαλά τα μαλλιά διευκολύνοντας το brushing και μειώνοντας τον χρόνο του styling. Αυτό το σύμπλοκο προστατεύει τα μαλλιά από το στέγνωμα με πιστολάκι, αφήνοντάς τα πιο απαλά και πιο λαμπερά από ποτέ.