«Υπάρχουν στιγμές που έχεις έντονη φαγούρα. Είναι ενοχλητικό, σε γεμίζει στρες και σου προκαλεί δυσφορία.»

PhytoApaisant

Η σειρά που ανακουφίζει το ευαίσθητο και ερεθισμένο τριχωτό

Εξαιρετικά φυσικές φόρμουλες για το ευαίσθητο τριχωτό

Από το 1994, τα Εργαστήρια PHYTOSOLBA ανακουφίζουν το ευαίσθητο τριχωτό. Το 2020, το Σαμπουάν PHYTOAPAISANT συνοδεύεται από ένα νέο Serum κατά του κνησμού, με φόρμουλα που περιέχει πάνω από 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ανακαλύψτε

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

 ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ

ΌΧΙ ΆΛΛΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ !


Καταπραϋντικό Σαμπουάν Αγωγής

ΑΠΑΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Αυτή η υδαρής φόρμουλα μετατρέπεται σε αφρό που καθαρίζει απαλά το τριχωτό. Το εκχύλισμα Γλιστρίδας, τα άνθη από Φλαμούρι και το εκχύλισμα λουλουδιού Passion προσφέρουν καταπραϋντική δράση.Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, ανεξάρτητα από τις φλεγμωνές, για την ενίσχυση της ισορροπίας του τριχωτού.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΓΩΓΗΣ PHYTO

Εφαρμόζεται το Καταπραϋντικό σαμπουάν σε βρεγμένο τριχωτό. Εξαιτίας της συμπηκνωμένης φόρμουλας, μια μικρή ποσότητα αρκεί.

Ανακαλύψτε

Serum κατά του Κνησμού

TO SOS SERUM

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αυτό το gel με υφή που δεν "κολλάει", παρέχει αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας στο τριχωτό που είναι πηγή βαθιάς ανακούφισης. Όσο το αίσθημα της φαγούρας μειώνεται, το εκχύλισμα από φλοιό Jujube και τα άνθη από Φλαμούρι και εκχύλισμα λουλουδιού Passion ενισχύουν το τριχωτό με τα καταπραϋντικά οφέλη τους, παρέχοντας συνεχή ανακούφιση.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΓΩΓΗΣ PHYTO

Εφαρμόζετε τοπικά στις περιοχές που χρειάζεται. Κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν.Δεν ξεβγάζεται.

Ανακαλύψτε

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


Phytoapaisant - Soapwort extraction

Εκχύλισμα Σαπωνάριας

Το εκχύλισμα Σαπωνάριας είναι πλούσιο σε σαπωνίνη, μια φυσική επιφανειοδραστική ουσία που του προδίδει τις ιδιότητες του καθαρισμού . Αυτή η ήπια επιφανειοδραστική ουσία, είναι ιδανική για το ευαίσθητο τριχωτό, βοηθά στη διατήρηση και την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος, ενώ δεν επηρεάζει τα λιπίδια του δέρματος.


Phytoapaisant - Camelina oil

Έλαιο Camelina

Αυτό το έλαιο που προέρχεται από τον σπόρο του φυτού, επαινείται ως πρακτικό φάρμακο για τα οφέλη του ενάντια στον στομαχόπονο και τα εγκαύματα. Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, μειώνει τη φλεγμονή και συμμετέχει στην αποκατάσταση του φραγμού του δέρματος. Έτσι ελαττώνει τον ερεθισμό του τριχωτού και ανακουφίζει από το αίσθημα δυσφορίας.


Phytoapaisant - Jujube extract

Εκχύλισμα Jujube

Αυτό το εκχύλισμα προέρχεται από το φλοιό του δέντρου Jujube και έχει αποδεδειγμένη δράση στη μείωση της απελευθέρωσης ισταμίνης, που είναι η υπεύθυνη ουσία για τη φλεγμονώδη αλυσιδωτή αντίδραση. Ανακουφίζει από το αίσθημα δυσφορίας και ειδικότερα από τη φαγούρα.


Phytoapaisant - Linden Blossom and Passion flower extraction

Άνθη από Φλαμούρι και
εκχύλισμα λουλουδιού Passion

Τα εκχυλίσματα των φυτών αντικαθιστούν το νερό στις φόρμουλες PHYTO, και αποκτώνται από μια αποκλειστικά "πράσινη" διαδικασία. Τα εκχυλίσματα από άνθη από Φλαμούρι και τα φύλλα από λουλούδια Passion εμπλουτίζουν τη φόρμουλα PHYTOAPAISANT με μαλακτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες.


Phytoapaisant - Purslane extract

Εκχύλισμα Γλιστρίδας

Καλλιεργείται εδώ και αιώνες για τις θρεπτικές του ιδιότητες και μπορούμε να βρούμε εκχύλισμα Γλιστρίδας σε κάθε Ήπειρο. Αυτό το φυτό έχει καταπραϋντικές ιδιότητες όταν χρησιμοποιείται τοπικά. Το εκχύλισμα γλιστρίδας ανακουφίζει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.