Πολύ λεπτά, πολύ αδύναμα, άτονα… τα μαλλιά σου, αναζητούν το χαμένο τους όγκο;

PhytoVolume

ΤΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ


Τα λεπτά, άτονα μαλλιά χαρακτηρίζονται από μικρή διάμετρο, η οποία είναι έως και τέσσερις φορές λεπτότερη από τα "κανονικά" μαλλιά. Χωρίς σώμα το styling είναι δύσκολο. 

Τώρα μπορείτε να πετύχετε “όγκο κομμωτηρίου” στο σπίτι, χωρίς να θυσιάζετε το μήκος των μαλλιών σας, με τη Phyto.

ΤΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

Μια HIIT* ρουτίνα

Για να ενισχύσεται τον όγκο των λεπτών, χωρίς όγκο μαλλιών
σε 3 εύκολα και αποτελεσματικά βήματα.

Σαμπουάν για Όγκο

Προετοιμασία για ανάλαφρο όγκο


Tο όμορφο, ημιδιαφανές κόκκινο χρώμα, αυτού του ρευστού σαμπουάν ελαφριάς υφής καθαρίζει απαλά το τριχωτό, ενώ δημιουργεί έναν ανάλαφρο, απαλό αφρό. Το εκχύλισμα Μπαμπού βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας, ενώ τα εκχυλίσματα Yarrow και Tormentil προσδίδουν όγκο στα μαλλιά.
Το σαμπουάν παρέχει μια πραγματικά ανάλαφρη αίσθηση, και αμέσως αυξάνεται ο όγκος στα λεπτά, άτονα μαλλιά. Τα μαλλιά μεταμοφώνονται και ανακτούν το σώμα και την ελαστικότητά τους.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ PHYTO

Σε νωπά μαλλιά, εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα και κάνετε απαλό μασάζ με τον αφρό. Μια δεύτερη εφαρμογή ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών.

Ανακαλύψτε

Mάσκα Gel για Όγκο

Εντατική ενίσχυση

Η κεχριμπαρένια ημιδιάφανης gel μάσκα, είναι εξαιρετικά ελαφριά και έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει την απαραίτητη φροντίδα, χωρίς να βαραίνει τα λεπτά, άτονα μαλλιά. Το εκχύλισμα Μπαμπού και τα εκχυλίσματα Yarrow και Τormentil ενισχύουν την ελαστικότητα των μαλλιών. Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών και το styling γίνονται πιο εύκολα, τα μαλλιά ανακτούν τη δομή τους και ενισχύεται η ελαστικότητα και ο όγκος τους.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ PHYTO

Εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά από τα μήκη προς τις άκρες. Αφήνετε για 2 με 3 λεπτά, ώστε να δοθεί χρόνος για την ανασύσταση της τρίχας. Ξεμπλέκετε και στη συνέχεια ξεβγάζετε προσεκτικά.

Ανακαλύψτε

Spray για όγκο

Φιξάρει τις ρίζες για υποστηρικτικό αποτέλεσμα

Αυτό το ελαφρύ spray δημιουργήθηκε το 1986 και είναι cult προϊόν ! Αυξάνει άμεσα τον όγκο στις ρίζες των μαλλιών, ενώ προσφέρει κίνηση και δυνατό κράτημα. Το μυστικό του; Εκχύλίσμα Nasturtium και πρωτεΐνες Μπιζελιού. Θερμο-προστατευτικό ενάντια στη θερμότητα από το πιστολάκι. Τα μαλλιά αποκτούν ελαφριά αίσθηση και κίνηση. Οι ρίζες αποκτούν όγκο χωρίς να είναι δύσκαμπτες. Το αποτέλεσμα πολύσιου όγκου του spray ενισχύεται όταν συνδυάζεται με τη δράση από το πιστολάκι.

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ PHYTO

Αφού έχετε στεγνώσει με πετσέτα, ψεκάζετε σε ρίζες και μήκη και στη συνέχεια απλώνετε το προϊόν χτενίζοντας τα μαλλιά. Δουλεύετε το προϊόν με τα χέρια σας στα μαλλιά για να χαρίσετε όγκο στις ρίζες και να προετοιμάσετε τα μαλλιά για το στέγνωμα. Στεγνώνετε τα μαλλιά με πιστολάκι και στρογγυλή βούρτσα

Ανακαλύψτε

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ?
ΤΟ BLOW-DRYING ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ PHYTO

Το Blow-drying συχνά μοιάζει να είναι η μόνη επιλογή για να αναδείξει το "sex appeal" των μαλλιών που δεν έχουν καθόλου όγκο.Το γνωρίζατε ότι ανακαλύφθηκε το 1964 από τον Patrick Alès, τον ιδρυτή της PHYTO;

"Η ιδέα μου ήρθε ξαφνικά. Το θα γινόταν αν αντί για τα ρόλλεϊ που ήταν προσαρμοσμένα στο τριχωτό, είχα ένα κινητό ρόλλεϊ, που βήμα βήμα, θα έφτιαχνε το σχήμα των μαλλιών προς τη σωστή κατεύθυνση;
Βρήκα την απάντηση: το blow-drying γεννήθηκε!"

Η "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΤΗΣ PHYTO ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΓΚΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ/ΜΑΣΚΑ

Εκχύλισμα Μπαμπού

Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πυρίτιο, το Μπαμπού μεταφέρει όλες τις ιδιότητές του στις ίνες της τρίχας: το σώμα, την αντοχή και την ελαστικότητα. Δράση αναδόμησης: τα μαλλιά ανακτούν τη δομή και τον πλούσιο όγκο τους.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ/ΜΑΣΚΑ

Εκχυλίσματα Yarrow και Tormentil

Οι τονωτικές και στυπτικές τους ιδιότητες προσδίδουν όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά.Τα μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά.

SPRAY

Πρωτεΐνες Μπιζελιού

Προέρχονται από το Pisum sativum, έναν υπερκαρπό πλούσιο σε αμινοξέα, οι πρωτεΐνες Μπιζελιού ενυδατώνουν τις ίνες των μαλλιών από το εσωτερικό. Παρέχοντας μια πραγματική ώθηση ενέργειας, αυτές οι φυσικές πρωτεΐνες παρέχουν υποστήριξη στα λεπτά, άτονα μαλλιά.

SPRAY

Εκχύλισμα Nasturtium

Ένα όμορφο λουλούδι με έντονα πορτοκαλί-κίτρινα οδοντωτά πέταλα, το Nasturtium χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Είναι επίσης γνωστό για τη δράση τόνωσης στο τριχωτό της κεφαλής.

SPRAY

Εκχύλισμα Σταφυλιού


Οι σπόροι του κόκκινου σταφυλιού είναι εξαιρετικά πλούσιοι σε προκυανιδίνες. Αυτές οι αντιοξειδωτικές τανίνες προστατεύουν τις ίνες τρίχας από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τη θερμότητα και καταστρέφει τις ίνες της τρίχας.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ « ΟΓΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ »
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΜΕ ΤΟ PHYTOVOLUME SPRAY ΓΙΑ ΟΓΚΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ 


Από την ίδρυσή της το 1969,η  PHYTO συνεργάζεται με φαρμακοποιούς για να σας προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα για κάθε τύπο μαλλιών. Οι ειδικοί  μοιράζονται συμβουλές για τα προϊόντα που καλύπτουν τια ανάγκες σας.

Αποτελέσματα για την αναζήτησή σας κοντά σε: Η θέση μου Αποτελέσματα για την αναζήτησή σας κοντά σε: (= formattedAddress =) Αποτελέσματα για την αναζήτησή σας για: (= filteredAddress =)

  • Η διεύθυνση δεν αναγνωρίστηκε"," σας παρακαλούμε δώστε ακριβή στοιχεία.
  • Ο γεωεντοπισμός είνα αδύνατος.
  • Δυστυχώς κανένα κατάστημα δεν είναι διαθέσιμο για την αναζήτησή σας: Η θέση μου (= formattedAddress =)
  • Επέκταση της αναζήτησής μου σε: