Το παθος ενος αντρα

 ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ 
 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 
 ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ 
 ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ 

Οραματιστής και καινοτόμος στον τομέα του, ο Patrick Alès, ιδρυτής της PHYTO, χρησιμοποίησε όλη τη δύναμη της φύσης για την προστασία και την ομορφιά των μαλλιών.

Το 1967 πρωτοπορεί καταθέτοντας το PHYTOTHERATHRIE*: Είναι η πρώτη κοσμετολογική μάρκα που χρησιμοποιεί ως πρώτο συνθετικό τη λέξη PHYTO.

* phyto = φυτό, thera = θεραπεία, thrie (θριξ) = τρίχα

Patrick Ales - 1967

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ
ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΜΕ ΤΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ
ΦΥΤΩΝ

 ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, 
 ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΝ. 

Για να είναι όμορφα και υγιή, τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από μία επιστήμη που σέβεται τη φύση. Πρωτοπόρος της φυτικής επιστήμης, η PHYTO γνωρίζει σε βάθος πώς να αξιοποιεί τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα προς όφελος των μαλλιών σας.

Επί 40 και πλέον χρόνια, η PHYTO συνεργάζεται στενά με κορυφαίους επιστήμονες για να αναπτύξει καινοτόμες φροντίδες με έγκριτα αποτελέσματα που αποδεικνύονται από κλινικές μελέτες, επιστημονικές δοκιμές και από διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Οι φροντίδες PHYTO αντλούν από την καρδιά των φυτών τα πιο δραστικά συστατικά που διατηρούν την υγεία και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Η PHYTO κάνει τα μαλλιά ευτυχισμένα και τα ευτυχισμένα μαλλιά μάς αλλάζουν τη ζωή.

95%
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Οι φόρμουλες PHYTO βασίζονται στο συνδυασμό 500 και πλέον ενεργών συστατικών και έχουν στις συνθέσεις τους περισσότερο από 95% συστατικά φυτικής και φυσικής προέλευσης, σε υψηλή συγκέντρωση.

Η PHYTO χρησιμοποιεί όλη τη δύναμη των φυτών για την ομορφιά και την ευεξία των μαλλιών σας.

PHYTO
ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
 ΑΡΘΡΟ 1 

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

Από το 1968, οι έρευνές μας βασίζονται στις ανανεώσιμες πηγές των φυτικών εκχυλισμάτων. Η φιλοσοφία μας, εναρμονισμένη πάντα με το βαθύ σεβασμό της φύσης, μας οδήγησε στην καλλιέργεια των δικών μας φυτών, όπου προωθούμε τη φυσική βιοποικιλότητα (Φυτώριο La Lienne, στη Νότια Γαλλία). 500 και πλέον φυτικά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται στις συνθέσεις των προϊόντων μας.
 ΑΡΘΡΟ 2 

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Εδώ και 40 χρόνια, όλες οι συσκευασίες μας είναι σύμφωνες με την οικολογική προσέγγιση με στόχο τη μείωση της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης. Το χαρτόνι που χρησιμοποιούμε κατασκευάζεται από δέντρα αειφόρων δασών που υπάγονται σε αυστηρούς περιορισμούς: Κάθε δέντρο που κόβεται ξαναφυτεύεται αμέσως.
 ΑΡΘΡΟ 3 

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δεσμευόμαστε ότι εφαρμόζουμε τις πλέον φιλικές προς το περιβάλλον και οικολογικές διαδικασίες στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας. Οι διαδικασίες μας κατασκευής και μεταποίησης έχουν εξελιχτεί πλέον σε μη ρυπογόνες: Φιλτραρισμένο νερό, αιολική ενέργεια, φυσικό αέριο.
 ΑΡΘΡΟ 4 

ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε ότι αναλαμβάνουμε τακτικές δράσεις που στοχεύουν στη μείωση, την ανακύκλωση και την εξάλειψη των αποβλήτων που παράγονται: Διαλογή χρησιμοποιημένου χαρτιού, επεξεργασία λυμάτων, αυξημένη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών.
 ΑΡΘΡΟ 5 

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να μη χρησιμοποιούμε καμία ζωική πρώτη ύλη στη σύνθεση των προϊόντων μας. Μόνο το μέλι, το κερί μέλισσας και το αβγό υπάρχουν στις συνθέσεις κάποιων προϊόντων μας. Δεσμευόμαστε επίσης να μην κάνουμε ποτέ δοκιμές των προϊόντων μας σε ζώα.
 ΑΡΘΡΟ 6 

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα προϊόντα μας περιέχουν τουλάχιστον 90% ενεργά συστατικά φυσικής και φυτικής προέλευσης. Στην αρχική φάση γίνεται μία αυστηρή επιλογή φυσικών συστατικών (και της ιχνηλασιμότητάς τους). Η διαδικασία της εκχύλισης γίνεται με τρόπο που να αποσπώνται από τα φυτά τα πιο ισχυρά και τα πιο πλούσια συστατικά, που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.
 ΑΡΘΡΟ 7 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κάθε νέο προϊόν που είναι καρπός της επιστημονικής μας έρευνας περνάει από τις πιο αυστηρές κλινικές δοκιμές, οι οποίες πραγματοποιούνται σε νοσοκομεία ή/και από ανεξάρτητα εργαστήρια, ώστε το προϊόν να είναι αποδεδειγμένα ασφαλές, αποτελεσματικό και ευχάριστο στη χρήση.
 ΑΡΘΡΟ 8 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η επιλογή ικανών συνεργατών με αναγνωρισμένη τεχνογνωσία είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Τοξικολόγοι, ερευνητές και ειδήμονες από κορυφαία ινστιτούτα (CNRS, Pasteur κ.λπ.) έχουν ενστερνιστεί τις αξίες μας και προτείνουν συνθέσεις αποτελεσματικές και ασφαλείς, χωρίς την παραμικρή αντένδειξη ή παρενέργεια.
 ΑΡΘΡΟ 9 

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Για να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο των επιδόσεών μας στον τομέα του περιβάλλοντος, επιλέγουμε προμηθευτές που είναι και οι ίδιοι εγγεγραμμένοι σε δράσεις αειφόρου ανάπτυξης (Πιστοποιητικά, GMP, δράσεις πολιτών).
 ΑΡΘΡΟ 10 

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

Δεσμευόμαστε ότι τηρούμε τις διεθνείς εργασιακές συμβάσεις, ιδιαιτέρως σε ό,τι έχει σχέση με την προστασία των εργαζομένων: Απαγόρευση της παιδικής εργασίας και οποιασδήποτε καταναγκαστικής εργασίας.

ΗΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΩΝ
ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ

 ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 
 ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; 
 Η PHYTO ΑΚΟΜΗ 
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 

Οι φροντίδες PHYTO προσφέρουν μία εξειδικευμένη απάντηση σε κάθε τύπο μαλλιών, από την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς έως την τριχόπτωση και την πιτυρίδα. Μία λύση που συνδυάζει απόδοση, αποτελεσματικότητα και δράση μέσω των φυτών.

Με φυσική φροντίδα, τα μαλλιά σας αποκτούν ευεξία και γίνονται πραγματικά ευτυχισμένα.

MAKING-OF
ΚΑΜΠΑΝΙΑ 2014
ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 

Κρέμα ημέρας ενυδάτωσης και λάμψης με 7 φυτά

Ξηρά μαλλιά

Η Phyto 7 είναι η πρώτη κρέμα ημέρας αφιερωμένη στα μαλλιά.

Η μοναδική της φόρμουλα, 99% φυτική, συνδυάζει 7 φυτά με ενυδατικές και αναδομητικές ιδιότητες.

1968
 Phyto 7 
Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φυτικό ελιξίριο που αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής

Προϊόν έρευνας που διήρκησε 9 χρόνια, το Phytopolleine είναι η πρώτη φροντίδα μαλλιών που περιέλαβε στη σύνθεσή της αιθέρια έλαια. Το απόλυτο αυτό ελιξίριο, 100% φυτικό, περιλαμβάνει 1.750 γρ. φρέσκων φυτών σε ένα φιαλίδιο 25 ml.

1969
 Phytopolleine 
Η ΠΡΩΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Λάδι μαλλιών εξαιρετικής προστασίας

Το πρώτο προϊόν με νέα αντίληψη: Την προστασία των μαλλιών κάτω από τον ήλιο.

Η φόρμουλά του συνδυάζει πολλά και διαφορετικά φυτικά προστατευτικά έλαια επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στα μαλλιά και αντηλιακά φίλτρα UV.

1976
 Phyto plage 
Η ΠΡΩΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Συμπλήρωμα διατροφής για μαλλιά και νύχια

Το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά που κυκλοφόρησε στην αγορά. Συμπύκνωμα βιταμινών, βασικών λιπαρών οξέων και φυτικών εκχυλισμάτων που καταπολεμά την τριχόπτωση και δυναμώνει την ανθεκτικότητα των νυχιών.

Ποσοστό ικανοποίησης των καταναλωτών + 95 %.

1980
 Phytophanere 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Φυτική λακ με ίνες μεταξιού

Η πρώτη φυτική λακ της αγοράς που συνδυάζει φυτικές ρητίνες με ίνες μεταξιού.

Χωρίς προωθητικό αέριο.

1989
 Phytolaque soie 
Η ΠΡΩΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΛΑΚ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Γυναικεία τριχόπτωση. Άγχος, κούραση, δίαιτα, εγκυμοσύνη

Η πρώτη φροντίδα μαλλιών με προκυανιδόλες σταφυλιού και Ginkgo Biloba, ειδικά για την αντιδραστική ή περιστασιακή γυναικεία τριχόπτωση.

Το συμπύκνωμα Phytocyane είναι μία ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης και κατά της γήρανσης της τρίχας.

1992
 Phytocyane 
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Έξυπνο σαμπουάν με Progénium

Το Progénium, ενεργό συστατικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα Εργαστήρια Phytosolba, προστατεύει και δυναμώνει τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής.

Με το συστηματικό λούσιμο, η προστασία του τριχωτού ενισχύεται.

2006
 Phytoprogenium 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Επανορθωτικός ορός για τις άκρες - Κατεστραμμένα-ταλαιπωρημένα μαλλιά

Μοναδικός συνδυασμός 100% φυτικής κερατίνης με υαλουρονικό οξύ για επανόρθωση σε βάθος και θρέψη της τρίχας.

Το Phytokératine κέρδισε το βραβείο PRIX SANTÉ MAGAZINE 2011.

2010
 Phytokeratine 
ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.

Φροντίδα νύχτας ολικής επανόρθωσης & μέγιστης ενυδάτωσης

Κλεισμένα σε χρονοκάψουλες, το έλαιο μακαντάμια και τα ceramides απελευθερώνονται σε όλη τη διάρκεια της νύχτας για να ενυδατώσουν, να θρέψουν και να επανορθώσουν τα μαλλιά.

2011
 Secret de nuit 
Η ΠΡΩΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.

Έλαιο λάμψης & βαθιάς θρέψης

Η πολύτιμη αρμονία 4 ελαίων λάμψης που ξυπνούν τις αισθήσεις και εκθειάζουν τα μαλλιά σας!

2012
 Subtil Elixir 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 4 ΘΕΪΚΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΡΕΨΗ.

Πλούσια φροντίδα για πειθαρχημένα μαλλιά

Πολύτιμο όσο η φύση, το HUILE SUPRÊME με συγκέντρωση 99% συστατικών φυσικής προέλευσης θρέφει σε βάθος και τιθασεύει τα πυκνά, ατίθασα μαλλιά.

2014
 Huiles Soyeuse et SuprÊme 
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΗΡΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.
ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ STYLING
Επιστροφή